a Te magazinod

Busz-ON Magazin

Busz-ON Magazin

Vásárolj okosan trendi cuccokat a fesztiválszezonra

2015. június 25. - Zsanett Bolgár

Itt a nyár, jön a fesztiválszezon, és egyre több lehetőségünk van válogatni a világmárkák különböző bohém, akár extravagáns kollekciói közül. A divatszakértők szerint bátran kísérletezhetünk extrémebb összeállításokkal is. A legelismertebb divatházak előrejelzéseiből készített Fashion Days trendjelentés alapján, íme, néhány divattipp, hogyan vásárolj okosan és stílusosan az idei nyárra.

A 2015-ös fesztiválszezonra igazi meglepetéssel készült Kelet- és Közép-Európa legnagyobb divatportálja. Olyan stílusos darabokat is kínál kimondottan fesztiválozók számára, amelyek akár 7500 forint alatt megvásárolhatóak. 

Városi dzsungel. Egy könnyed, romantikus ruhát bátran kombinálhatsz bokacsizmával, vagy akár köves, szegecses szandállal, így egyszerre lehetsz nőies és vagány.  Összeállításodat feldobhatod tollas kiegészítőkkel, illetve egy színben hozzá passzoló batyutáskával.

Könnyed pasztell. Ha a világosabb árnyalatokat részesíted előnyben, ez a kollekció kiváló választás egy forró fesztiválnapra, ahol a szalmakalap nemcsak hasznos, de fel is dobja az összhatást. A virágmintákat merészen párosíthatjuk élénk színű, kiegészítőkkel, mint például az azúrkék hátizsákkal, ami nemcsak nagyon praktikus viselet, de reneszánszát is éli az idei szezonban.

Fekete-fehér rock and roll. Ha a rockos zenei műfaj áll hozzád közelebb, vagy egyszerűen csak szeretnél kitűnni a tömegből, variálj fekete darabokat szegecses, arany karkötőkkel, fülbevalóval és nyaklánccal. A szett alapkelléke a bőrdzseki, ami egy örök kedvenc, nem lehet vele mellélőni. 


Válogass kedvedre a fashiondays.hu szettjei közül, így lehetsz trendi és feltűnő a legnagyobb kavalkádban is.

fotókredit fashiondays.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://buszonmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr407572144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása