a Te magazinod

Busz-ON Magazin

VITALIZÁLÓ TIPPEK A HŰVÖS ÉS CSAPADÉKOS ŐSZI NAPOKRA

2015. november 17. - Zsanett Bolgár

Úgy érzed, lehangoltabb vagy a hűvös, csapadékos időben? Hol vannak már azok a hosszú napsütéses napok! Egyre nehezebben hiszed el, hogy annyi energiával rendelkeztél még néhány hónappal ezelőtt, hogy egy 2 hetes nyaralást is képes voltál végigbulizni, vagy a napfelkeltét is ki tudtad várni a kellemes nyári éjszakában?

Tovább

SZÉPÍTŐ FEKETE GYÖNGYÖK NYOMÁBAN

A fekete gyöngy egy nagyon ritka tengeri ékszer, mely több legendának is alapjául szolgál. Egyes legendák szerint a béke és termékenység istene adta ezt a gyöngyöt az emberiségnek. A császári Kínában a bölcsesség jelképeként hallhatunk róla, amelyet egy sárkány őrzött a fogai között. 

Tovább

ELŐZZÜK MEG A DEMENCIÁT

A magyar emberek minimum 3/4-e kimerültnek és hajszoltnak érzi magát. Ön is? Akkor ezt a cikket mindenképpen olvassa el! Akkor tapasztalhatóak a fent említett tünetek, ha az agyban bekövetkezik az ún. vascularis kognitív károsodás, ez nem más, mint az agy kisereinek vérkeringési zavara, ami genetikai okból is megtörténhet, de legtöbb esetben nem erről van szó.

pafranyfenyo.jpg

Tovább

VÁLASSZUNK OLYAN NADRÁGOT, AMI SZUPERÜL ÁLL!

Az utcán sétálgatva megfigyelhető, hogy a divat hajszolása során, a legtöbb nő épp az általa viselt ruhadarab fazonjával nem törődik eléggé, sokan még a funkcióval sem.

Pedig alapszabály, hogy ami divatos, az nem feltétlenül előnyös is, kiváltképp, ha nem a megfelelő helyzetben és összeállítással viselik!

Ezért ajánlott olyan ruhadarabokat beszerezni, amelyek jól állnak, és inkább a boltban hagyni azokat, amelyek ugyan a legtrendibbek közé tartoznak, de az összképnél mi magunk is érezzük, hogy valami nem az igazi.

Tovább

Vásárolj okosan trendi cuccokat a fesztiválszezonra

Itt a nyár, jön a fesztiválszezon, és egyre több lehetőségünk van válogatni a világmárkák különböző bohém, akár extravagáns kollekciói közül. A divatszakértők szerint bátran kísérletezhetünk extrémebb összeállításokkal is. A legelismertebb divatházak előrejelzéseiből készített Fashion Days trendjelentés alapján, íme, néhány divattipp, hogyan vásárolj okosan és stílusosan az idei nyárra.

A 2015-ös fesztiválszezonra igazi meglepetéssel készült Kelet- és Közép-Európa legnagyobb divatportálja. Olyan stílusos darabokat is kínál kimondottan fesztiválozók számára, amelyek akár 7500 forint alatt megvásárolhatóak. 

Tovább

A LEGJOBB BARÁTAINKKAL FESZTIVÁLOZUNK

Ingyen ölelés tábla és gumicsizma is kerül a fesztiválozók hátizsákjába! A legjobb haverok a legfontosabb ”fesztiválkellékek” – derül ki a Borsodi Kingdom of Hegyalja fesztiválozási szokásokat feltérképező felmérésből. A válaszadók több mint 85 %-a a baráti körével indul neki a legnagyobb nyári partiknak.

hogyan_fesztivaloztok.jpg

Tovább

Nemzetközi jelentőségű esemény: elindul a Világ csendje!

Globális ünnepet hív életre a Mátra aljában található Pásztó városa, ahonnan augusztus 8-án, 14.00 órakor elindul a Világ csendje. A közös hallgatás célja, hogy próbáljuk megérteni egymást, figyelni a másikra és ezzel tegyük egy kicsit jobbá a világot. A kezdeményezéshez már az első alkalommal több ezren csatlakoznak Magyarországon, mi több Franciaországban is. A történelmi esemény a Mátraalja Fesztiválról indul, ahol élőben kapcsolják a francia településen csendbe burkolózókat. A közös hallgatást az ötletgazda, Lukáts Andor színművész indítja el.

lukacs_andor.jpg

Tovább

FELKÉSZÜLNI, VIGYÁZZ, KÉSZ, OPEN ROAD FEST!

„Mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ezzel az üzenettel indul útra júniusban ismét Alsóörsön a 16. Harley-Davidson Open Road Fest. Mi az az Open Road Fest? Mi jelent június 10 és 14 között Alsóőrs és a Balaton? Nem mást, mint egy életérzést: ez a szabadság maga, egy csöpp lázadás, egy örök barátság, egy őszinte mosoly, egy óriási üvöltés... A Harley élmény, ami évről évre igazi felfedezés. Összegyűjtöttük, mi minden vár a fesztiválon.


01.JPG

Tovább

Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!

Kelet- és Közép-Európa legnagyobb divatportálja már felkészült a nyári szezonra. Ezen a nyáron igazán sokféle stílus közül választhatunk, a közös bennük mégis az, hogy ebben az évben divatba jön a nőies nő! 

Mind a fodrász szalonokban, mind a kifutókon lágy, romantikus vonalvezetéssel törekednek a természetes összhatásra, ahol a nő finom, érzékeny, néha már egészen kislányos, máskor pedig elegáns és rafináltan csábító. A 2015-ös női frizurákban éppen ezért a szélfútta, lágy esésű, gyakran fonott vagy loknis fazonok a legdivatosabbak. Az elmúlt években elterjedt ombre technikával elért napszítta hatást a hajszobrászok még természetesebbé varázsolják a francia sombre és a balayage ombre már-már művészi fodrász technikával.

divat_nyar.png

Tovább

Miénk a Vár! – A VÁRFESZTIVÁL

3. Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál. Várak, kultúra, programok, turizmus, hagyományok, értékek. Hadijátékok, íjászversenyek, huszárok, lovagi játékok, kézműves foglalkozások, kiállítások, játékok, más szórakoztató programok várják a közönséget a Vajdahunyadvár előtt és a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a 10. Kaland-Vár Játékkiállítás vár-, és játékbemutatóin.

hivatalos-rendezvenyfoto_k.jpg

Tovább