a Te magazinod

Busz-ON Magazin

Busz-ON Magazin

VITALIZÁLÓ TIPPEK A HŰVÖS ÉS CSAPADÉKOS ŐSZI NAPOKRA

2015. november 17. - Zsanett Bolgár

Úgy érzed, lehangoltabb vagy a hűvös, csapadékos időben? Hol vannak már azok a hosszú napsütéses napok! Egyre nehezebben hiszed el, hogy annyi energiával rendelkeztél még néhány hónappal ezelőtt, hogy egy 2 hetes nyaralást is képes voltál végigbulizni, vagy a napfelkeltét is ki tudtad várni a kellemes nyári éjszakában?

Van egy jó hírünk! Ez az energia nem indult neki téliálmot aludni, hogy egy év múlva ismét felébredjen a hosszabb nappalokkal. Az őszi napokon is plusz energiákhoz juthatsz csupán néhány tipp alkalmazásával.

Tippek, hogy ősszel is friss energiában lubickolhass:

  1. Kelj picivel korábban, nyisd ki az ablakot vagy állj ki a teraszra,  és szimatolj bele a friss hajnali levegőbe! Érezd át az adott nap ritmusát, majd gondold át a napi teendőidet! Hidd el, zökkenőmentesebb és kevésbé fárasztó lesz a napod!
  2. Amikor felveszed a szokásos fekete, szürke, barna őszi ruhadarabjaidat, keress hozzájuk színekben pompázó kiegészítőket. A legjobb, ha minél élénkebb sárgás, narancsos árnyalatokat öltesz magadra.
  3. Igyál elegendő vizet! Ne hidd, hogy csak nyáron kell figyelned a vízfogyasztásra, minden évszakban szükséges,  hogy szervezeted megfelelő energiával láthasson el téged!
  4. Napközben, amikor úgy érzed, hogy kezd eluralkodni rajtad a fáradtság, állj fel, mozogj egy kicsit! Ha teheted, akkor ebédszünetben mindenképp sétálj egy csöppet!
  5. Lefekvés előtt összegezd a napot, zárd le az aznapi feladataidat, és feküdj le azzal a tudattal, hogy a tőled telhető lehető legjobban cselekedtél, hogy megágyazz egy újabb energiával teljes napnak!


Írta: Bolgár-Horváth Zsanett

A bejegyzés trackback címe:

https://buszonmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr658087526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása