a Te magazinod

Busz-ON Magazin

Busz-ON Magazin

SZÉPÍTŐ FEKETE GYÖNGYÖK NYOMÁBAN

2015. november 17. - Zsanett Bolgár

A fekete gyöngy egy nagyon ritka tengeri ékszer, mely több legendának is alapjául szolgál. Egyes legendák szerint a béke és termékenység istene adta ezt a gyöngyöt az emberiségnek. A császári Kínában a bölcsesség jelképeként hallhatunk róla, amelyet egy sárkány őrzött a fogai között. 

A fekete gyöngy nagy ásványi anyag tartalommal és 20 féle aminosavval rendelkezik, javítja a sejtek oxigénellátását, hidratál és ragyogó hatást kelt, ezért ma már nemcsak az ékszergyártásban, hanem a szépségiparban is értékes alapanyagnak számít. Igazi luxus összetevő, amely egyre inkább elérhető hazánkban is.  Leggyakrabban hidratáló krémek, maszkok összetevőjeként kerül felhasználásra.

A fekete gyöngyből készült maszk igazi csodaszernek számít,  hiszen eltörli az idősödés jeleit és felébreszti a fiatalságot. A bőr a kezelést követően azonnal ragyogó,  fiatalos, friss és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, az arc visszanyeri életerejét. Hosszan tartó hatása abban rejlik, hogy a sejtek önregenerációs mechanizmusát aktiválja.

Írta: Bolgár-Horváth Zsanett

A bejegyzés trackback címe:

https://buszonmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr478087518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása