a Te magazinod

Busz-ON Magazin

Busz-ON Magazin

VÁLASSZUNK OLYAN NADRÁGOT, AMI SZUPERÜL ÁLL!

2015. szeptember 15. - Zsanett Bolgár

Az utcán sétálgatva megfigyelhető, hogy a divat hajszolása során, a legtöbb nő épp az általa viselt ruhadarab fazonjával nem törődik eléggé, sokan még a funkcióval sem.

Pedig alapszabály, hogy ami divatos, az nem feltétlenül előnyös is, kiváltképp, ha nem a megfelelő helyzetben és összeállítással viselik!

Ezért ajánlott olyan ruhadarabokat beszerezni, amelyek jól állnak, és inkább a boltban hagyni azokat, amelyek ugyan a legtrendibbek közé tartoznak, de az összképnél mi magunk is érezzük, hogy valami nem az igazi.

Csőfazonú nadrágok

A csőfazonú nadrágok már évekkel ezelőtt elárasztották, a főleg fiatalabbak körében kedvelt boltokat és ők lelkesen vásárolják is ezeket a darabokat, annak ellenére, hogy sokuknak egyszerűen nem áll jól.

Divatbaki tehát olyan nadrágba tuszkolni magunkat, amibe csak az igazán vékony, már-már sovány lányok férnek bele kényelmesen és esztétikusan! Helyette inkább igyekezzünk olyan nadrágot keresni, amiben jól nézünk ki!

Egyenesen stílusgyilkosság a leggingsek nadrágként való viselése!

Hölgyeim, a leggings nem nadrág! Akkor sem, ha történetesen Mickey egér mintás. Ez a ruhadarab a harisnya és a nadrág között helyezkedik el, és semmiképp sem tanácsos önmagában, nadrágként viselni.

Egy hosszú pulóver vagy egy szoknya tökéletes kiegészítője lehet. Évszaktól függően egy balerina cipővel, egy szép csizmával, vagy akár egy magasszárú bakanccsal is remekül kombinálható. A fiatal, urbánus nők remek és divatos ruhadarabja lehet, ha nem tulajdonítanak neki plusz funkciót!

Mindenkinek kell egy jó farmer!

Ez pedig csakis egy megfelelő fazonú, két farzsebbel ellátott darab lehet, amiben jó a fenekünk.

Nem kell kompromisszumot kötni és beérni egy kevésbé tökéletessel! Minden női alakra létezik ilyen, csak tudnunk kell azt, nekünk mi áll a legjobban.

Ne adjuk alább, igenis a fenék formája és a nadrágban látható összkép dönti el, hogy érdemes-e megvennünk vagy sem. Ezt soha ne hanyagoljuk el, és biztos lesz a siker!

Színben nincs megkötés, de ha valóban viselni és megjelenni is szeretnénk benne, akkor egy sötét színű farmer lesz a nyerő. Egy jól kiválasztott fazonú és színű farmer egyszerre viselhető sportos összeállításokkal és nőies darabokkal egyaránt.

A csőfazonnal a farmer esetében is óvatosnak kell lenni. Helyette választhatunk inkább szűkítettet, egyenes szárút, vagy trapéz fazonút is, attól függően, hogy keskenyebb vagy szélesebb csípővel áldott meg a sors.

Kilóg a tanga!

Nincs kiábrándítóbb és közönségesebb annál, mint amikor az ember lánya leül és a feneke felső harmada, vagy majdnem fele kilóg a nadrágból. Mégis, szinte minden nap látunk hasonlót. Ilyen esetekben sem a fazon, sem a méret nem megfelelő és amellett, hogy nem kényelmes egy ilyen nadrágot viselni, véleményem szerint nem is érezheti jól magát az a lány vagy nő, aki egy ilyet húz magára reggel.

Tehát mindenkit arra buzdítok, hogy ne adja alább! Válasszanak olyan nadrágot, amiben kényelmesen érzik magukat és büszkén viselik! Ha egy részlet nem stimmel, inkább hagyják azt a nadrágot a boltban, mert a választék nagy és találhatnak jobbat! Ha a fazon, a szín stimmel és a fenekünk is szuper benne, akkor viszont vétek otthagyni csak azért, mert például kicsit hosszabb a kelleténél! Egy remek szabóval ugyanis ez a gond könnyedén megoldható.

Miért ez a nagy felhajtás?

Mert csodás érzés tudni, hogy jól nézünk ki, és a legjobbat hoztuk ki magunkból. Jót tesz a léleknek és az a legjobb, hogy egy kis odafigyeléssel mindenki képes erre. Minden nő tud csinosabb lenni, ha megtalálja azt a stílust, méretet, fazont és színt, ami neki jól áll.

Írta: Kis Szilvia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buszonmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr727790460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása